Na cesto potrebujeme:
30 dkg hladkej múky
10 dkg práškového cukru
2 vajcia
2 PL rumu
1 PL medu
1 KL sódy bikarbóny
5 dkg masla Kukkonia
Na plnku potrebujeme:
25 dkg masla Kukkonia
20 dkg práškového cukru
4 PL polohrubej múky
1 L mlieka Kukkonia
3 žĺtky
3 balenia Zlatého klasu
1 PL rumu
Na šľahačku potrebujeme:
2 balenia Kukkonia smotany na šľahanie
2 balenia vanilkového cukru
Postup:
Všetky suroviny na cesto premiešame. Cesto rozdelíme na dve polovice a rozvaľkáme. Na cesto priložíme plech, na ktorom budeme piecť, a obrežeme ho príborovým nožíkom, aby sme dosiahli potrebnú veľkosť. Cesto prenesieme pomocou valčeka na plech. Pečieme na opačnej strane plechu, na ktorý sme si dali papier na pečenie. V mlieku Kukkonia rozšľaháme žĺtky, múku a Zlatý klas. Uvaríme si puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo Kukkonia vyšľaháme s práškovým cukrom. Do maslovej zmesi postupne primiešame vychladnutý puding a rum. Vychladnutý plát cesta potrieme plnkou a Kukkonia smotanou na šľahanie vyšľahanou s vanilkovým cukrom. Prikryjeme druhým plátom cesta a posypeme práškovým cukrom. Necháme stuhnúť v chladničke.