Rólunk

Az EUROMILK Rt. 1964-ben alakult, majd 2001-ben részvénytársasággá vált. Célkitűzése kezdettől fogva változatlan – Dél-Szlovákia hagyományos mezőgazdasági termelésének fellendítése a Csallóköz szívében.

Az EUROMILK Rt. a nyers tehéntej feldolgozásával, tejtermékek gyártásával és azok forgalmazásával foglalkozik. A gyártás a tartós tej, a tejföl, a vaj, a túró, a savanyított tejtermékek és a tejpor tartalmú pudingok előállítására fókuszál.

Tekintve, hogy Pozsonytól, a fővárostól mindössze 70 km távolságra, Budapesttől 129 km-re, Bécstől 130 km-re helyezkedik el, földrajzi helyzete az árukezelés és áruszállítás szempontjából optimális. Sikerének záloga a stratégiailag kedvező elhelyezkedés, a jó termőföld, valamint az állattartás és a tej előállításának máig élő ősi hagyománya. A társaság saját farmjain kívül megbízható és gyümölcsöző kapcsolatokat ápol szállítóival, mindez biztos alapot nyújt a korrekt együttműködéshez és saját termékeinek hibátlan minőségéhez.

Az EUROMILK Rt. a szlovákiai alapanyagok felhasználásával, szakképzett munkaerőgárdájával és a legújabb gyártási eljárások alkalmazásával szavatolja termékeinek kiváló minőségét. Termékeit nemcsak a hazai piacon értékesíti, hanem nagy mennyiségben szállít külföldi piacokra is. Nemcsak a nagy, nemzetek feletti áruházláncokkal áll kapcsolatban, hanem független értékesítőkkel is.

Társaságunk előnyei:

  • termékeinket hagyományos receptek alapján, kipróbált gyártási eljárásokkal állítjuk elő,
  • a legújabb gyártási technológiákat alkalmazzuk,
  • szavatoljuk a legjobb minőséget.
  • Partnereinkkel feltartott kapcsolatainkat a kölcsönös bizalom és korrekt hozzáállás jellemzi.
Partnereink: 
Cookies